Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
dżem z cebuli do pieczeni, pasztetu i do wyjadania paluchem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="duende" data-source="post: 854378" data-attributes="member: 9634"><p>bardzo kuszący przepis. </p><p>Zrobię niebawem, muszę zgromadzić składniki. Czy można go przechowywać poza lodówką, w której miejsca nie mam? Spiżarnia ma temperaturę pokojową, czyli u mnie ok. 18 stopni C, mogłabym tam trzymać słoiczki z tym dżemem?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="duende, post: 854378, member: 9634"] bardzo kuszący przepis. Zrobię niebawem, muszę zgromadzić składniki. Czy można go przechowywać poza lodówką, w której miejsca nie mam? Spiżarnia ma temperaturę pokojową, czyli u mnie ok. 18 stopni C, mogłabym tam trzymać słoiczki z tym dżemem? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
dżem z cebuli do pieczeni, pasztetu i do wyjadania paluchem
Top
Bottom