Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
dziki ptak
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 730700" data-attributes="member: 73"><p>chciałam tylko podpowiedzieć że żubrówka bardzo dobrze idzie w parze z takim ptakiem. </p><p>Ptaka odpiórczyć, natrzeć solą obficie , popieprzyć, sypnąć rozmaryny szczyptę, szczyptę tymianku i majeranku więcej nieco acz z umiarem. Podlać całość żubrówką. Ja wlałam odrobinę sosnówki, ale się wystraszyłam i przeszłam na żubrówkę. Odstawiłam do lodówki i po dłuższym czasie dodałam jabłek w ćwiartki do środka i od zewnątrz, podlałam jeszcze nieco woda i wstawiłam do piekarnika w 200stopni na 15 minut a potem na dwie godziny w 160-150</p><p>jeśli by ptak suchy był to można słoniną go obrzucić. Mój był obrzydliwie tłusty</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 730700, member: 73"] chciałam tylko podpowiedzieć że żubrówka bardzo dobrze idzie w parze z takim ptakiem. Ptaka odpiórczyć, natrzeć solą obficie , popieprzyć, sypnąć rozmaryny szczyptę, szczyptę tymianku i majeranku więcej nieco acz z umiarem. Podlać całość żubrówką. Ja wlałam odrobinę sosnówki, ale się wystraszyłam i przeszłam na żubrówkę. Odstawiłam do lodówki i po dłuższym czasie dodałam jabłek w ćwiartki do środka i od zewnątrz, podlałam jeszcze nieco woda i wstawiłam do piekarnika w 200stopni na 15 minut a potem na dwie godziny w 160-150 jeśli by ptak suchy był to można słoniną go obrzucić. Mój był obrzydliwie tłusty [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
dziki ptak
Top
Bottom