- Kwi 4, 2007
- 6,637
- 0
- 0
Ertesuppe
-mieso z golonki(albo kielbasa,wieprzowina-w oryginale-kosci i mieso jagniece)
-marchew
-seler
-pietruszka
-kawalek pora
-groszek zolty luszczony(takie polowki)
-cebula podsmazona
-sol,pieprz,troszke tymianku
-woda
Betasuppe
-mieso jagniece(mieso z golonki,kielbasa,parowka albo inne)
-marchew
-pietruszka
-brukiew
-seler
-ziemniaki
-por
-peczak(inna kasza)
-sol,pieprz
-woda
-mieso z golonki(albo kielbasa,wieprzowina-w oryginale-kosci i mieso jagniece)
-marchew
-seler
-pietruszka
-kawalek pora
-groszek zolty luszczony(takie polowki)
-cebula podsmazona
-sol,pieprz,troszke tymianku
-woda

Betasuppe
-mieso jagniece(mieso z golonki,kielbasa,parowka albo inne)
-marchew
-pietruszka
-brukiew
-seler
-ziemniaki
-por
-peczak(inna kasza)
-sol,pieprz
-woda