Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Falafel
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Kręciołek" data-source="post: 1028275" data-attributes="member: 20601"><p>Wiesz, one się zrobiły takie &quot;gumowate&quot; i wyraźnie czuć w nich mąkę.</p><p>Może zrobiłam za grube albo co?</p><p>Tej ciecierzycy całkiem nie czuć, przypraw myślę, że dałam w miarę, zresztą my za dużo nie używamy.</p><p>Smażyły się długo.</p><p>A może zapytam inaczej: jak to powinno smakować? Bo może ja smaku ciecierzycy za bardzo nie kojarzę, czy ona jest z natury taka mdła? Czy bardziej jak fasola?</p><p>A może dobrze by było dać jajko na rzecz zmniejszenia ilości mąki?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kręciołek, post: 1028275, member: 20601"] Wiesz, one się zrobiły takie "gumowate" i wyraźnie czuć w nich mąkę. Może zrobiłam za grube albo co? Tej ciecierzycy całkiem nie czuć, przypraw myślę, że dałam w miarę, zresztą my za dużo nie używamy. Smażyły się długo. A może zapytam inaczej: jak to powinno smakować? Bo może ja smaku ciecierzycy za bardzo nie kojarzę, czy ona jest z natury taka mdła? Czy bardziej jak fasola? A może dobrze by było dać jajko na rzecz zmniejszenia ilości mąki? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Falafel
Top
Bottom