Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Falafel*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 1451111" data-attributes="member: 692"><p>U mnie dzis w robocie falafel wersja libańska. Czyli z surowego bobu. Bob przekrecony przez maszynke mokry bardzo, wiec dodalam sporo mąki z ciecierzycy, ale jako ze nie robilo się odpowiednio geste ciasto ciasto, to niezależnie od przepisu sypnęłam kuskus. Jak upieke to dam znać co wyszlo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 1451111, member: 692"] U mnie dzis w robocie falafel wersja libańska. Czyli z surowego bobu. Bob przekrecony przez maszynke mokry bardzo, wiec dodalam sporo mąki z ciecierzycy, ale jako ze nie robilo się odpowiednio geste ciasto ciasto, to niezależnie od przepisu sypnęłam kuskus. Jak upieke to dam znać co wyszlo. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Falafel*
Top
Bottom