Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Fantastyczny cytrynowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="okruszek13" data-source="post: 1574148" data-attributes="member: 13654"><p>Podnosze bo jutro robie go w formie tortu na komunie syna. Biszkopt upieczony z podwojnej porcji w blaszce 25x38.Da sie go na 3 placki przekroic. Ale ze chce go w formie ksiegi zrobic to musze jeszcze dopiec maly biszkopt. Czy podwojna porcja kremu cytrynowego wystarczy na ten tort? W sumie wyjda 2,5 paski masy cytrynowej. Gora i dekoracja bedzie ze smietany z serkiem mascarpone.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okruszek13, post: 1574148, member: 13654"] Podnosze bo jutro robie go w formie tortu na komunie syna. Biszkopt upieczony z podwojnej porcji w blaszce 25x38.Da sie go na 3 placki przekroic. Ale ze chce go w formie ksiegi zrobic to musze jeszcze dopiec maly biszkopt. Czy podwojna porcja kremu cytrynowego wystarczy na ten tort? W sumie wyjda 2,5 paski masy cytrynowej. Gora i dekoracja bedzie ze smietany z serkiem mascarpone. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Fantastyczny cytrynowiec
Top
Bottom