Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Farcon z Chamonix (przepis nietestowany osobiscie)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Miranda" data-source="post: 88798" data-attributes="member: 312"><p>Jako, że mój mężczyzna z tych odważniejszych, porwał się na to danko. Modyfikacje: śmietany nie dodał (zapomniał), blacha 1 keksówka i 1 płaska (bo nie mamy z kominem), zioła prowansalskie. I jest to super rzecz, taka babka ziemniaczana, ale ciekawsza przez śliwki i rodzynki, no i aromatyczna dzięki ziołom. Nie ma się czego bać, trzeba pichcić.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Miranda, post: 88798, member: 312"] Jako, że mój mężczyzna z tych odważniejszych, porwał się na to danko. Modyfikacje: śmietany nie dodał (zapomniał), blacha 1 keksówka i 1 płaska (bo nie mamy z kominem), zioła prowansalskie. I jest to super rzecz, taka babka ziemniaczana, ale ciekawsza przez śliwki i rodzynki, no i aromatyczna dzięki ziołom. Nie ma się czego bać, trzeba pichcić. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Farcon z Chamonix (przepis nietestowany osobiscie)
Top
Bottom