Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Farfalle z feta, pomidorkami i bazylia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 987499" data-attributes="member: 16068"><p>Jak dla mnie konieczny, ciemny ocet balsamiczny dodaje delikatnego winnego zapachu i slodkiego smaczku. Zdecydowanie nie jest to kwasny, octowy &quot;ziuch&quot;.</p><p>Jezeli nie jestes pewna, czy bedzie Ci smakowal, to sprobuj odlozyc mala ilosc salatki, polej ja octem, wymieszaj i sprobuj. Porownaj ze smakiem salatki bez octu. Moim zdaniem wygra ta z octem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 987499, member: 16068"] Jak dla mnie konieczny, ciemny ocet balsamiczny dodaje delikatnego winnego zapachu i slodkiego smaczku. Zdecydowanie nie jest to kwasny, octowy "ziuch". Jezeli nie jestes pewna, czy bedzie Ci smakowal, to sprobuj odlozyc mala ilosc salatki, polej ja octem, wymieszaj i sprobuj. Porownaj ze smakiem salatki bez octu. Moim zdaniem wygra ta z octem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Farfalle z feta, pomidorkami i bazylia
Top
Bottom