Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Fasolka pasteryzowana
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 549359" data-attributes="member: 90"><p>A ja pamietam jak taka fasolke robila moja mama i zalewa byla niezwykle klarowna, ja osobiscie nie robie wiec nie mam swojego zdania ale na pewno pamietam, ze zalewa byla klarowna , natomiast odrobina kwasku cytrynowego( bo moja mama tez go troche dodawala nie zmieniala zbytnio smaku, na pewno nie bylo to kwasne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 549359, member: 90"] A ja pamietam jak taka fasolke robila moja mama i zalewa byla niezwykle klarowna, ja osobiscie nie robie wiec nie mam swojego zdania ale na pewno pamietam, ze zalewa byla klarowna , natomiast odrobina kwasku cytrynowego( bo moja mama tez go troche dodawala nie zmieniala zbytnio smaku, na pewno nie bylo to kwasne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Fasolka pasteryzowana
Top
Bottom