Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Fasolka po Bretońsku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="illy" data-source="post: 1023876" data-attributes="member: 7751"><p>Ja robie bardzo podobnie tyle, ze nie dodaje przyprawy do fasoli i wegety, uzywam pieprzu soli a nie gotowych mieszanek. Co do kielbaski to ja ja zawsze pokroje i podsmazam i do tego dodaje przecier pomidorowy troche wody i maki i potem to wszystko razem do fasolki. Moj mezus to uwielbia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="illy, post: 1023876, member: 7751"] Ja robie bardzo podobnie tyle, ze nie dodaje przyprawy do fasoli i wegety, uzywam pieprzu soli a nie gotowych mieszanek. Co do kielbaski to ja ja zawsze pokroje i podsmazam i do tego dodaje przecier pomidorowy troche wody i maki i potem to wszystko razem do fasolki. Moj mezus to uwielbia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Fasolka po Bretońsku*
Top
Bottom