Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Fasolka Rity*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="karusia" data-source="post: 84020" data-attributes="member: 241"><p>warto spróbować, doskonała ze świeżym pieczywem: </p><p> </p><p> </p><p>puszka ananasów </p><p>2 puszki wypłukanej czerwonej fasoli, przecier pomidorowy, cebulka, kiełbasa, bulion w kostce, oregano, bazylia, czerwona papryka, curry, majeranek, pieprz </p><p> </p><p>posmażyć cebulkę +kiełbasę pokrojoną w kostkę, dodać fasolę, sok z ananasów, trochę wody, kostkę bulionową, ananasy, przecier i przyprawy, dusić razem do miękkości, w razie potrzeby sos można zagęścić mąką.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karusia, post: 84020, member: 241"] warto spróbować, doskonała ze świeżym pieczywem: puszka ananasów 2 puszki wypłukanej czerwonej fasoli, przecier pomidorowy, cebulka, kiełbasa, bulion w kostce, oregano, bazylia, czerwona papryka, curry, majeranek, pieprz posmażyć cebulkę +kiełbasę pokrojoną w kostkę, dodać fasolę, sok z ananasów, trochę wody, kostkę bulionową, ananasy, przecier i przyprawy, dusić razem do miękkości, w razie potrzeby sos można zagęścić mąką. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Fasolka Rity*
Top
Bottom