Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Fasolka szparagowa imbirowo-pomarańczowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 904165" data-attributes="member: 2354"><p>Wlasciwie nie wiadomo dlaczego ludzie maja uprzedzenia, do pewnych jarzyn, ktore naprawde sa smaczne i zdrowe, a bez nich danie jest niekompletne. Moze gdyby ktos nie wiedzial, co wchodzi w sklad dania, to by jadl, bo smaczne. Moze jakas rozmowa na ten temat by kogos przekonala, zwlaszcza z podaniem wartosci, jakie sa wazne dla organizmu. Mysle jednak, ze osoby, ktore &quot;nie lubia&quot; pewnych skladnikow - jedza ochoczo dobre potrawy np. w restauracjach, ktore im smakuja, nie majac pojecia, ze sa tam skladniki, ktorych &quot;nie lubia&quot;. Ostatecznie Kiiri, jesli trudno Ci przekonac Twego chlopaka do pewnych skladnikow, to mozesz robic dla siebie oddzielna porcje z tym, co lubisz. Nie ma powodu, aby sie wyrzekac czegos smacznego, bo ktos nie lubi. Grzybow nie da sie zakamuflowac, ale czemu nie masz sobie zrobic jak lubisz? On ma swoje upodobania, ale Ty masz to samo prawo. Rob dla siebie osobno, niech nie je, ale czemu sie poswiecac? Obopolne zrozumienie jest podstawa harmonii zycia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 904165, member: 2354"] Wlasciwie nie wiadomo dlaczego ludzie maja uprzedzenia, do pewnych jarzyn, ktore naprawde sa smaczne i zdrowe, a bez nich danie jest niekompletne. Moze gdyby ktos nie wiedzial, co wchodzi w sklad dania, to by jadl, bo smaczne. Moze jakas rozmowa na ten temat by kogos przekonala, zwlaszcza z podaniem wartosci, jakie sa wazne dla organizmu. Mysle jednak, ze osoby, ktore "nie lubia" pewnych skladnikow - jedza ochoczo dobre potrawy np. w restauracjach, ktore im smakuja, nie majac pojecia, ze sa tam skladniki, ktorych "nie lubia". Ostatecznie Kiiri, jesli trudno Ci przekonac Twego chlopaka do pewnych skladnikow, to mozesz robic dla siebie oddzielna porcje z tym, co lubisz. Nie ma powodu, aby sie wyrzekac czegos smacznego, bo ktos nie lubi. Grzybow nie da sie zakamuflowac, ale czemu nie masz sobie zrobic jak lubisz? On ma swoje upodobania, ale Ty masz to samo prawo. Rob dla siebie osobno, niech nie je, ale czemu sie poswiecac? Obopolne zrozumienie jest podstawa harmonii zycia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Fasolka szparagowa imbirowo-pomarańczowa
Top
Bottom