Fasolka szparagowa z Le Castellet

Cinka

Member
Maj 5, 2006
30,543
12
38
Dzięki za wyciągnięcie! Brzmi przepysznie - zrobię napewno!
icon_smile.gif
 

Izolda

Member
Lut 28, 2006
7,620
1
38
Ja już robiłam wielokrotnie, a nie wstawiłam opinii, wstyd, bo to moja ulubiona fasolka, dzisiaj gościła jako dodatek do obiadu, moja jedyna modyfikacja to to, że daję więcej pomidorów
lecker.gif
.
 

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
32,370
3,643
113
Muszę koniecznie spróbować tej wersji.
Moją ulubioną fasolkę po prowansalsku robię bardzo podobnie, tylko z bazylią zamiast tymianku i bez gałki muszkatołowej.
Też jest pyszna.
 

keenja

Member
Cze 14, 2006
26
0
1
Wyciągam, choć fasolka dostępna tylko mrożona, bo przepis zacny. Robię od kilku lat, dopiero teraz zobaczyłam, że nie zostawiłam komentarza. Polecam, wychodzi przepyszna!