Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Fasolka szparagowa z patelni
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1596048" data-attributes="member: 2354"><p>Taka fasolke dokladnie ja robie od lat i pojecia nie mialam, ze to taka rewelacja. Robie zwykle na ghee, a czasem na odmiane z boczkiem wedzonym + troszke oliwy, czosnek zawsze daje, ale dodaje do smaku tez platki chili, bo lubie smaki pikantne, czasem kilka kropli tabasco sos i to jest znow inny smak.</p><p>Tak samo robie od dawna brukselke, glowki przekrojone na pol, ale takze mieszanki jarzyn, jak brokuly i mini marchewki, brokuly, kalafior, marchewki, czasem dodaje straki papryki, nawet grzybki, takie rozne kombinacje. czasem do smaku dodaje hinduska przyprawe: MTR Pulao Masala, na google mozna zobaczyc pod tym samym haslem. Wprawdzie to jest przyprawa do pilawu (ryz z jarzynami), ale dobrze smakuje z samymi jarzynami tez, przyprawa jest pikantna i mnie bardzo smakuje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1596048, member: 2354"] Taka fasolke dokladnie ja robie od lat i pojecia nie mialam, ze to taka rewelacja. Robie zwykle na ghee, a czasem na odmiane z boczkiem wedzonym + troszke oliwy, czosnek zawsze daje, ale dodaje do smaku tez platki chili, bo lubie smaki pikantne, czasem kilka kropli tabasco sos i to jest znow inny smak. Tak samo robie od dawna brukselke, glowki przekrojone na pol, ale takze mieszanki jarzyn, jak brokuly i mini marchewki, brokuly, kalafior, marchewki, czasem dodaje straki papryki, nawet grzybki, takie rozne kombinacje. czasem do smaku dodaje hinduska przyprawe: MTR Pulao Masala, na google mozna zobaczyc pod tym samym haslem. Wprawdzie to jest przyprawa do pilawu (ryz z jarzynami), ale dobrze smakuje z samymi jarzynami tez, przyprawa jest pikantna i mnie bardzo smakuje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Fasolka szparagowa z patelni
Top
Bottom