- Wrz 13, 2004
- 8,558
- 25
- 38
na prosbe marghe kopiuje tu przepis z nieba
marghe, mam taka cienka zielona fasolke
gotuje, jak jest miekka to rozgrzewam maslo na patelni
wczesniej cchili kroje na krazki
wrzucam chili na maslo, troszke mieszam, dodaje fasolke, mieszam, dodaje cukier brazowy, mieszam, doprawiam sola i pieprzem, gotowe
lubie taka fasolke oblaznieta maslem, mozna dodac tez cieniutkie, malutkie kawaleczki boczku(ja nie mam)
mozna wczesniej wieksza ilosc oleju rozgrzac mocno na patelni i frytkowac
pokrojone na kawalki szalotki, potem je wyjac, a na koniec posypac nimi fasolke
marghe, mam taka cienka zielona fasolke
gotuje, jak jest miekka to rozgrzewam maslo na patelni
wczesniej cchili kroje na krazki
wrzucam chili na maslo, troszke mieszam, dodaje fasolke, mieszam, dodaje cukier brazowy, mieszam, doprawiam sola i pieprzem, gotowe
lubie taka fasolke oblaznieta maslem, mozna dodac tez cieniutkie, malutkie kawaleczki boczku(ja nie mam)
mozna wczesniej wieksza ilosc oleju rozgrzac mocno na patelni i frytkowac
pokrojone na kawalki szalotki, potem je wyjac, a na koniec posypac nimi fasolke