Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Faszerowane rolady drobiowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1605479" data-attributes="member: 1142"><p>Naprawde drobiazg. Mysle, ze suszone oliwki moglabys zastapic zbledowanymi swiezymi jesli caloac ma zostac zuzyta od razu, wyastrczy wmieszac do pozostalych skladnikow. Czosnkiem wedzonym bym sie nie przejmowala zanadto, daj tylko platki, granulki zwyklego. </p><p></p><p>Co do suszonej skorki pomaranczowej to nic prostszego jak ususzenie samemu i starcie jej na proszek w mozdzierzu. Czasem jednak kupuje gotowe, gdy mam okazje, np w <a href="http://www.scandikitchen.co.uk/" target="_blank"><strong>Scandikitchen</strong></a> maja.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1605479, member: 1142"] Naprawde drobiazg. Mysle, ze suszone oliwki moglabys zastapic zbledowanymi swiezymi jesli caloac ma zostac zuzyta od razu, wyastrczy wmieszac do pozostalych skladnikow. Czosnkiem wedzonym bym sie nie przejmowala zanadto, daj tylko platki, granulki zwyklego. Co do suszonej skorki pomaranczowej to nic prostszego jak ususzenie samemu i starcie jej na proszek w mozdzierzu. Czasem jednak kupuje gotowe, gdy mam okazje, np w [URL="http://www.scandikitchen.co.uk/"][B]Scandikitchen[/B][/URL] maja. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Faszerowane rolady drobiowe
Top
Bottom