Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Faworki mojej mamy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="margolcia" data-source="post: 56454" data-attributes="member: 179"><p>najlepiej sprawdzić czy jest odpowiednia temperatura wrzucając kawałek ciasta, jak będzie pływało po wierzchu i smażyło sie to znaczy, że jest ok.</p><p>Ja ostatnio robiłam faworki Yenn i smażyłam na oleju (z braku smalcu, bo go nie używam) i były bardzo smaczne.</p><p></p><p>Malinna - jak długo trzeba wyrabiać ciasto na Twoje faworki? : </p><p>Myślę, że w najbliższy weekend będzie z Twoimi faworkami?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="margolcia, post: 56454, member: 179"] najlepiej sprawdzić czy jest odpowiednia temperatura wrzucając kawałek ciasta, jak będzie pływało po wierzchu i smażyło sie to znaczy, że jest ok. Ja ostatnio robiłam faworki Yenn i smażyłam na oleju (z braku smalcu, bo go nie używam) i były bardzo smaczne. Malinna - jak długo trzeba wyrabiać ciasto na Twoje faworki? : Myślę, że w najbliższy weekend będzie z Twoimi faworkami? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Faworki mojej mamy
Top
Bottom