Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Festiwal śledzi*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marianna" data-source="post: 918603" data-attributes="member: 5086"><p>Dopisuję śledzie z cebulą i żurawinami. </p><p></p><p>Paczka śledzi w oleju, matjasów, duża garść suszonej żurawiny, cebula, ocet balsamiczny, olej z winogron. </p><p></p><p>Żurawinę parzymy wrzątkiem, tak samo parzymy drobno posiekaną cebulę, </p><p>śledzie trzeba odsączyć z pudełkowego oleju, pokroić na kawałki. </p><p>wymieszać z odsączoną z wody cebulą i żurawinowymi owcami, kropimy olejem i octem balsamicznym, potem do słoika i na noc do lodówki. </p><p>Wyszło pyszne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marianna, post: 918603, member: 5086"] Dopisuję śledzie z cebulą i żurawinami. Paczka śledzi w oleju, matjasów, duża garść suszonej żurawiny, cebula, ocet balsamiczny, olej z winogron. Żurawinę parzymy wrzątkiem, tak samo parzymy drobno posiekaną cebulę, śledzie trzeba odsączyć z pudełkowego oleju, pokroić na kawałki. wymieszać z odsączoną z wody cebulą i żurawinowymi owcami, kropimy olejem i octem balsamicznym, potem do słoika i na noc do lodówki. Wyszło pyszne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Festiwal śledzi*
Top
Bottom