- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Fetę panierować podwójnie (bułka tarta z dodatkiem papryki)
Smażyć
SOS:
Oliwa, czerwona cebula, czosnek, papryczka chili suszona (pokruszona), pomidorki koktajlowe z puszki, sporo bazylii świeżej, mięta , sól, pieprz. Poddusić, lekko gniotąc pomidory. W ostatniej w ostatniej chwili wlać 1 - 2 łyzki octu balsamicznego
Smażyć
SOS:
Oliwa, czerwona cebula, czosnek, papryczka chili suszona (pokruszona), pomidorki koktajlowe z puszki, sporo bazylii świeżej, mięta , sól, pieprz. Poddusić, lekko gniotąc pomidory. W ostatniej w ostatniej chwili wlać 1 - 2 łyzki octu balsamicznego

Ostatnią edycję dokonał moderator: