Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Fettuccine al forno
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 494987" data-attributes="member: 59"><p>potem trzeba kroic na porcje, ale mozna tez zrobic porcje w malych naczyniach do zapiekania. Kubie robilam z kozim parmezanem zawsze oddzielnie. </p><p>Forma musi byc plaska. Wtedy jest wiecej do chrupania. </p><p>Dla gosci idealne - przygotowuje sie wczesniej i tylko siup do piekarnika. </p><p>I rzeczywiscie ja zapiekam krotki makaron - taki kolo 5-8 cm. Najcienszy, jaki znalazlam na rynku i bez &quot;tytulu wloskiego&quot;. Pewnie robia go amerykanie...</p><p></p><p>Na mniamie byla dyskusja czy na pewno jest to tanie danie? </p><p>... szynka gotowana to np. konserwowa (moja ulubiona), jest jej raptem 10 dkg i 10 dkg sera. Na 4 osoby ... na pewno nikt nie zbankrutuje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 494987, member: 59"] potem trzeba kroic na porcje, ale mozna tez zrobic porcje w malych naczyniach do zapiekania. Kubie robilam z kozim parmezanem zawsze oddzielnie. Forma musi byc plaska. Wtedy jest wiecej do chrupania. Dla gosci idealne - przygotowuje sie wczesniej i tylko siup do piekarnika. I rzeczywiscie ja zapiekam krotki makaron - taki kolo 5-8 cm. Najcienszy, jaki znalazlam na rynku i bez "tytulu wloskiego". Pewnie robia go amerykanie... Na mniamie byla dyskusja czy na pewno jest to tanie danie? ... szynka gotowana to np. konserwowa (moja ulubiona), jest jej raptem 10 dkg i 10 dkg sera. Na 4 osoby ... na pewno nikt nie zbankrutuje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Fettuccine al forno
Top
Bottom