Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Filet rybny "rojo" (marianella)*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Johasia" data-source="post: 39295" data-attributes="member: 36"><p><u>1 porcja</u>: </p><p>1 łyżeczka oliwy </p><p>1 mały zgnieciony ząbek czosnku </p><p>Po 2 łyżki posiekanej marchewki i selera naciowego </p><p>1/2 posiekanej zielonej cebulki </p><p>2 łyżki czerwonego wina </p><p>szczypta pieprzu </p><p>trochę soku cytrynowego do pokropienia </p><p>1 filet (ok. 100 g) z chudej ryby, np. soli lub flądry </p><p></p><p>Wymieszaj wszystkie składniki oprócz ryby. Filet lekko posól, ułóż nadzienie, zroluj, zepnij i usmaż delikatnie na maśle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Johasia, post: 39295, member: 36"] [U]1 porcja[/U]: 1 łyżeczka oliwy 1 mały zgnieciony ząbek czosnku Po 2 łyżki posiekanej marchewki i selera naciowego 1/2 posiekanej zielonej cebulki 2 łyżki czerwonego wina szczypta pieprzu trochę soku cytrynowego do pokropienia 1 filet (ok. 100 g) z chudej ryby, np. soli lub flądry Wymieszaj wszystkie składniki oprócz ryby. Filet lekko posól, ułóż nadzienie, zroluj, zepnij i usmaż delikatnie na maśle. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Filet rybny "rojo" (marianella)*
Top
Bottom