Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Filety rybne pieczone z imbirem (Aganiok)*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Johasia" data-source="post: 39179" data-attributes="member: 36"><p>4 filety rybne </p><p>1 łyżeczka imbiru </p><p>6 łyżek sosu sojowego </p><p>1 łyżka posiekanej natki </p><p>2 łyżki oleju </p><p></p><p>Imbir wymieszać z sosem sojowym. </p><p>Dodać filety rybne i odstawić na pół godziny. </p><p>Brytfannę wysmarować olejem, przełożyć rybę, zalać sosem i piec w piekarniku przez 25 minut w 180 stopniach. </p><p>Przed podaniem posypać natką. </p><p>Podawać z ryżem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Johasia, post: 39179, member: 36"] 4 filety rybne 1 łyżeczka imbiru 6 łyżek sosu sojowego 1 łyżka posiekanej natki 2 łyżki oleju Imbir wymieszać z sosem sojowym. Dodać filety rybne i odstawić na pół godziny. Brytfannę wysmarować olejem, przełożyć rybę, zalać sosem i piec w piekarniku przez 25 minut w 180 stopniach. Przed podaniem posypać natką. Podawać z ryżem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Filety rybne pieczone z imbirem (Aganiok)*
Top
Bottom