Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Filety z soli w szampanie*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 201976" data-attributes="member: 59"><p>2 filety z soli ze skora</p><p>25 g masla</p><p>kapelusze z 4 grzybow + 75g posiekanych grzybow</p><p>2 szalotki</p><p>cytryna</p><p>1/4 butelki szmpana (bialego wina)</p><p>2 lyzki brandy</p><p>3 lyzki smietany </p><p>2 zoltka</p><p>pietruszka </p><p></p><p>Filety zrolowac skora do srodka. </p><p>Maslo grzyby i szalotke dusic 3-5 min na patelni. Wyjac kapelusze grzybow dodac rybe, szampana i sok z cytryny. Dusic bez przykrycia az ryba bedzie miekka. </p><p>Filety wylowic, sos odparowac. W mikserze polaczyc brandy, smietane i dodac do sosu podgrzewajac chwile (1-2 min do zgestnienia). Nie gotowac. </p><p>Polac sosem rybe i kapelusze grzybow, przybrac pietruszka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 201976, member: 59"] 2 filety z soli ze skora 25 g masla kapelusze z 4 grzybow + 75g posiekanych grzybow 2 szalotki cytryna 1/4 butelki szmpana (bialego wina) 2 lyzki brandy 3 lyzki smietany 2 zoltka pietruszka Filety zrolowac skora do srodka. Maslo grzyby i szalotke dusic 3-5 min na patelni. Wyjac kapelusze grzybow dodac rybe, szampana i sok z cytryny. Dusic bez przykrycia az ryba bedzie miekka. Filety wylowic, sos odparowac. W mikserze polaczyc brandy, smietane i dodac do sosu podgrzewajac chwile (1-2 min do zgestnienia). Nie gotowac. Polac sosem rybe i kapelusze grzybow, przybrac pietruszka. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Filety z soli w szampanie*
Top
Bottom