Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Focaccia col formaggio di recco
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 185331" data-attributes="member: 52"><p>Z moich notatek wynika, ze robi sie ja ze specjalnej crescenzy z Recco Musi byc jak najswiezsza /. Mozna ja zastapic stracchino, ale mieszkancy Recco sie na Was pogniewaja.</p><p>Skladniki proste: 500 g maki, 500 g crescenzy, 4 lyzki oliwy, szklanka wody, 1 lyzka soli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 185331, member: 52"] Z moich notatek wynika, ze robi sie ja ze specjalnej crescenzy z Recco Musi byc jak najswiezsza /. Mozna ja zastapic stracchino, ale mieszkancy Recco sie na Was pogniewaja. Skladniki proste: 500 g maki, 500 g crescenzy, 4 lyzki oliwy, szklanka wody, 1 lyzka soli [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Focaccia col formaggio di recco
Top
Bottom