Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Focaccia col formaggio di recco
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AgusiaH" data-source="post: 187510" data-attributes="member: 80"><p>Musze opisac moje wczorajsze wrazenia:</p><p>Danie jest bardzo smaczne - fajne polaczenie prostych smakow. Ciasto cienkie i chrupiace.</p><p></p><p>Ma wlasciwie tylko jedna wade - naklad pracy jest duzy i spedza sie czas zamiast z rodzina przy kolacji to w kuchni - walkujac, nakladajac, zlepiajac itp.</p><p></p><p>Moi domownicy jeszcze zareklamowali nazwe - powiedzieli, ze to nie zadna focaccia tylko... podplomyk. </p><p></p><p>PS. Po takich wprawkach w walkowaniu i rozciaganiu ciasta , jakie mialam wczoraj, moge sie spokojnie brac za strudla. Ciasto sie zreszta doskonale obrabia, az bylam zdziwiona, bo mam zwykle z tym przeboje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AgusiaH, post: 187510, member: 80"] Musze opisac moje wczorajsze wrazenia: Danie jest bardzo smaczne - fajne polaczenie prostych smakow. Ciasto cienkie i chrupiace. Ma wlasciwie tylko jedna wade - naklad pracy jest duzy i spedza sie czas zamiast z rodzina przy kolacji to w kuchni - walkujac, nakladajac, zlepiajac itp. Moi domownicy jeszcze zareklamowali nazwe - powiedzieli, ze to nie zadna focaccia tylko... podplomyk. PS. Po takich wprawkach w walkowaniu i rozciaganiu ciasta , jakie mialam wczoraj, moge sie spokojnie brac za strudla. Ciasto sie zreszta doskonale obrabia, az bylam zdziwiona, bo mam zwykle z tym przeboje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Focaccia col formaggio di recco
Top
Bottom