Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Fondant czekoladowy z marshmallows
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kasieniczka" data-source="post: 833774" data-attributes="member: 14036"><p>Mam pytanie, jak wygląda tort pokryty tą masą. Kto próbował ten przepis w praktyce, jak szybko schnie ta masa, czy nadaje się do robienia figurek przestrzennych - jak w tortach angielskich, czy tylko do płaskich ozdób wycinanych foremkami i doklejanymi, lub wygniatane wzory? </p><p>Jako kleju lepiej zostawić sobie trochę masy (tej rozpuszczonej przed dodaniem cukru), czy wystarczy wodą, a może klej z białek?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kasieniczka, post: 833774, member: 14036"] Mam pytanie, jak wygląda tort pokryty tą masą. Kto próbował ten przepis w praktyce, jak szybko schnie ta masa, czy nadaje się do robienia figurek przestrzennych - jak w tortach angielskich, czy tylko do płaskich ozdób wycinanych foremkami i doklejanymi, lub wygniatane wzory? Jako kleju lepiej zostawić sobie trochę masy (tej rozpuszczonej przed dodaniem cukru), czy wystarczy wodą, a może klej z białek? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Fondant czekoladowy z marshmallows
Top
Bottom