Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Fricassee z kurczaka i kurek
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1593861" data-attributes="member: 1142"><p>QUOTE (Joanna @ 27 Oct 2015, 12:15 ) <a href="http://index.php?act=findpost&pid=1593802" target="_blank">index.php?act=findpost&pid=1593802</a>Gotowe. Większość zrobiłam wczoraj wieczorem, dziś tylko krótko poddusiłam i dodałam na koniec kilka łyżek kremówki i natkę pietruszki. Jako bouqet garni dałam natkę pietruszki, świeży tymianek, kilka liści pora i liść laurowy przewiązane nitką. Moja potrawka była tylko inspirowana przepisem, bo chciałam wykorzystać posiadane produkty (całego kurczaka bez skóry, świeże maślaki, garść rydzów, garść pieczarek, perłowe cebulki), ale trzymałam się zasad, czyli duszenia z winem i bulionem, który ugotowałam z resztek kurczaka. Podałam z kaszą jęczmienną i kiszonym ogórkiem. Wyszła pyszna, bardzo dziękuję za inspirację.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1593861, member: 1142"] QUOTE (Joanna @ 27 Oct 2015, 12:15 ) [URL="index.php?act=findpost&pid=1593802"][/URL]Gotowe. Większość zrobiłam wczoraj wieczorem, dziś tylko krótko poddusiłam i dodałam na koniec kilka łyżek kremówki i natkę pietruszki. Jako bouqet garni dałam natkę pietruszki, świeży tymianek, kilka liści pora i liść laurowy przewiązane nitką. Moja potrawka była tylko inspirowana przepisem, bo chciałam wykorzystać posiadane produkty (całego kurczaka bez skóry, świeże maślaki, garść rydzów, garść pieczarek, perłowe cebulki), ale trzymałam się zasad, czyli duszenia z winem i bulionem, który ugotowałam z resztek kurczaka. Podałam z kaszą jęczmienną i kiszonym ogórkiem. Wyszła pyszna, bardzo dziękuję za inspirację. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Fricassee z kurczaka i kurek
Top
Bottom