Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Frutti di bosco z Aceto Balsamico Tradizionale
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="MagdazMediolanu" data-source="post: 96993" data-attributes="member: 206"><p>Frutti di bosco to po wlosku "owoce lesne". Zazwyczaj jest to mieszanka malin, jezyn, czarnych jagod, czasami poziomek.</p><p>Robimy z nich "macedonie" czyli salatke owocowa. Po prostu zasypujemy odrobina cukru i odstawimy zeby puscily troche soku.</p><p>W chwili podania, polewamy odrobina octu i mieszamy. </p><p>Pyszne rowniez jesli dodamy po kulce lodow smietankowych.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MagdazMediolanu, post: 96993, member: 206"] Frutti di bosco to po wlosku "owoce lesne". Zazwyczaj jest to mieszanka malin, jezyn, czarnych jagod, czasami poziomek. Robimy z nich "macedonie" czyli salatke owocowa. Po prostu zasypujemy odrobina cukru i odstawimy zeby puscily troche soku. W chwili podania, polewamy odrobina octu i mieszamy. Pyszne rowniez jesli dodamy po kulce lodow smietankowych. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Frutti di bosco z Aceto Balsamico Tradizionale
Top
Bottom