Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Frużelina Jacobiny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Patrycja" data-source="post: 1456509" data-attributes="member: 2060"><p>Skopałam niestety tegoroczną produkcję. Dałam trzy kilo wiśni na sok i trzy kilo do galaretki. Wsypałam 1/kg cukru do wiśni na sok i 0,3 kg cukru do gara w którym się to wszystko gotowało. Użyłam 3 torebek konfitur-fixu, ale wydawało mi się że to mało więc dorzuciłam jeszcze 0,5 torebki żelfixu 2:1 i to się w ogóle nie ścięło. Mam teraz po prostu wiśnie w soku, czy da się tą produkcję jakoś uratować? Czy jest nadzieja że to się jeszcze zetnie?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Patrycja, post: 1456509, member: 2060"] Skopałam niestety tegoroczną produkcję. Dałam trzy kilo wiśni na sok i trzy kilo do galaretki. Wsypałam 1/kg cukru do wiśni na sok i 0,3 kg cukru do gara w którym się to wszystko gotowało. Użyłam 3 torebek konfitur-fixu, ale wydawało mi się że to mało więc dorzuciłam jeszcze 0,5 torebki żelfixu 2:1 i to się w ogóle nie ścięło. Mam teraz po prostu wiśnie w soku, czy da się tą produkcję jakoś uratować? Czy jest nadzieja że to się jeszcze zetnie? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Frużelina Jacobiny
Top
Bottom