Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Frużelina Jacobiny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="KAROTKA" data-source="post: 874248" data-attributes="member: 4167"><p>Dodanie żel-fixu wyklucza pateryzację słoików...</p><p>Nie jest to potrzebne - od wieków robię dżemy na żel-fixach i trzymają się znakomicie.</p><p>Jednak dodatek żelatyny/galaretki owocowej raczej zmusza nas do zapasteryzowania przetworu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KAROTKA, post: 874248, member: 4167"] Dodanie żel-fixu wyklucza pateryzację słoików... Nie jest to potrzebne - od wieków robię dżemy na żel-fixach i trzymają się znakomicie. Jednak dodatek żelatyny/galaretki owocowej raczej zmusza nas do zapasteryzowania przetworu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Frużelina Jacobiny
Top
Bottom