Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gęś na dwa sposoby
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="frigg" data-source="post: 1421414" data-attributes="member: 1559"><p>Gęś upiekłam na .... Wielkanoc. Była pyszna - z jabłkami i śliwkami suszonymi. Jabłka nieobrane wydrążyłam i do środka włożyłam miód. Śliwki poukładałam gdzie się zmieściły. Smalec, który się wytopił posłużył mi do kurczaka - rewelacja. </p><p>Dziękuję za pomoc. To na pewno nie była moja ostatnia przygoda z gęsią.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="frigg, post: 1421414, member: 1559"] Gęś upiekłam na .... Wielkanoc. Była pyszna - z jabłkami i śliwkami suszonymi. Jabłka nieobrane wydrążyłam i do środka włożyłam miód. Śliwki poukładałam gdzie się zmieściły. Smalec, który się wytopił posłużył mi do kurczaka - rewelacja. Dziękuję za pomoc. To na pewno nie była moja ostatnia przygoda z gęsią. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gęś na dwa sposoby
Top
Bottom