Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gęś pieczona po wileńsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="imp_act" data-source="post: 776931" data-attributes="member: 4008"><p>Wspaniały przepis i brzmi niezwykle smakowicie, będzie wypróbowywany na Święta. </p><p>Nie wiem tylko, czy dostanę gdzieś piołun. Czy to ziele daje bardzo charakterystyczny smak ? I pewnie suszone to już nie to ? </p><p>Mam jeszcze pytanie odnośnie nadzienia, bo mrożona gęś jest sprzedawana bez &quot;wypełnienia&quot;. Czy mogą to być podroby np. z kurczaka ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imp_act, post: 776931, member: 4008"] Wspaniały przepis i brzmi niezwykle smakowicie, będzie wypróbowywany na Święta. Nie wiem tylko, czy dostanę gdzieś piołun. Czy to ziele daje bardzo charakterystyczny smak ? I pewnie suszone to już nie to ? Mam jeszcze pytanie odnośnie nadzienia, bo mrożona gęś jest sprzedawana bez "wypełnienia". Czy mogą to być podroby np. z kurczaka ? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gęś pieczona po wileńsku
Top
Bottom