Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gęś pieczona po wileńsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="buncia" data-source="post: 795169" data-attributes="member: 8736"><p>Mam pytanie jeszcze do gęsi.</p><p></p><p>Ile się czasu ona rozmraża? Czy ważne jest, żeby ją natrzeć przyprawami dużo wcześniej?</p><p>Czy mam zaszywać ją jakoś po włożeniu nadzienia?</p><p></p><p>I jak z tymi ziemniaczkami pieczonymi - chcę takie zrobić i upiec je z gęsią. Czy mają być surowe, obrane? No i chyba nie mają się piec 3 godziny??? Włożyć je po dwóch godzinach?</p><p></p><p>Podobno gęsi dobrze robi obłożenie słoniną. Czy ktoś coś o tym wie?</p><p>Kupiłam dzisiaj wielką gęś i mam stres że nie wyjdzie. Jeszcze nigdy nie piekłam ptaka w całości, nie mówiąc już o gęsi.</p><p>Trzymajcie kciuki!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="buncia, post: 795169, member: 8736"] Mam pytanie jeszcze do gęsi. Ile się czasu ona rozmraża? Czy ważne jest, żeby ją natrzeć przyprawami dużo wcześniej? Czy mam zaszywać ją jakoś po włożeniu nadzienia? I jak z tymi ziemniaczkami pieczonymi - chcę takie zrobić i upiec je z gęsią. Czy mają być surowe, obrane? No i chyba nie mają się piec 3 godziny??? Włożyć je po dwóch godzinach? Podobno gęsi dobrze robi obłożenie słoniną. Czy ktoś coś o tym wie? Kupiłam dzisiaj wielką gęś i mam stres że nie wyjdzie. Jeszcze nigdy nie piekłam ptaka w całości, nie mówiąc już o gęsi. Trzymajcie kciuki! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gęś pieczona po wileńsku
Top
Bottom