Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gęś pieczona po wileńsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 795306" data-attributes="member: 10341"><p><strong>bunciu,</strong> na 1 stronie Puchatek bardzo dokładnie opisał jak się to robi. Przeczytaj uważnie. Ziemniaki dałabym obrane, w całości, godzinę przed końcem pieczenia. Gęś po nadzianiu zaszywa się, żeby farsz nie &quot;uciekł&quot;, a przed podaniem usuwa się białą, bawełnianą nić, którą była zszyta. Pierwszy raz słyszę o okładaniu gęsi słoniną. Ten ptak jest sam w sobie bardzo tłusty. Jako uzupełnienie przeczytaj gęś robioną przeze mnie. Nie musisz jej robić w ten sam sposób, tylko może znajdziesz jakieś uzupełniające wiadomości. Wysyłam Ci linka.</p><p><a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=26303" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=26303</a> Powodzenia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 795306, member: 10341"] [B]bunciu,[/B] na 1 stronie Puchatek bardzo dokładnie opisał jak się to robi. Przeczytaj uważnie. Ziemniaki dałabym obrane, w całości, godzinę przed końcem pieczenia. Gęś po nadzianiu zaszywa się, żeby farsz nie "uciekł", a przed podaniem usuwa się białą, bawełnianą nić, którą była zszyta. Pierwszy raz słyszę o okładaniu gęsi słoniną. Ten ptak jest sam w sobie bardzo tłusty. Jako uzupełnienie przeczytaj gęś robioną przeze mnie. Nie musisz jej robić w ten sam sposób, tylko może znajdziesz jakieś uzupełniające wiadomości. Wysyłam Ci linka. [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=26303"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=26303[/URL] Powodzenia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gęś pieczona po wileńsku
Top
Bottom