Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gęś pieczona po wileńsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 795460" data-attributes="member: 10341"><p>W żadnym razie nie wylewaj. Możesz na nim upiec dzisiaj obrane i posolone ziemniaki do tego indyka, pieką się około godziny. Można też zużyć tłuszcz do smażenia mięs, do kapusty itp. Ciekawa jestem smaku indyka z nadzieniem jabłkowym. Może być ciekawe. No i jeszcze jedno, skąd tyle tłuszczu w indyku, który jest ptakiem raczej chudym. Czy Ty na pewno kupiłaś indyka, a nie gęś? Podziel się z nami wrażeniami po konsumpcji.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 795460, member: 10341"] W żadnym razie nie wylewaj. Możesz na nim upiec dzisiaj obrane i posolone ziemniaki do tego indyka, pieką się około godziny. Można też zużyć tłuszcz do smażenia mięs, do kapusty itp. Ciekawa jestem smaku indyka z nadzieniem jabłkowym. Może być ciekawe. No i jeszcze jedno, skąd tyle tłuszczu w indyku, który jest ptakiem raczej chudym. Czy Ty na pewno kupiłaś indyka, a nie gęś? Podziel się z nami wrażeniami po konsumpcji. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gęś pieczona po wileńsku
Top
Bottom