Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gęś po gospodarsku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 771047" data-attributes="member: 10341"><p><span style="font-size: 26px">Są w supermarketach, nawet świeże. U mnie w domu, z racji imienin, to tradycja. Mogłam podać danie z gęsi bardziej wykwintne, z jabłkami, śliwkami albo rodzynkami lub też nadzieniem pasztetowym, ale nasiąknięte gęsią ziemniaki, choć niezbyt lekko strawne, są bardzo aromatyczne i oszczędzają czas</span> przygotowania obiadu. Kapusta do gęsi podana w &quot;Zielono mi&quot;. Do jej duszenia radzę użyć łyżki smalcu gęsiego, to taki szlif kulinarny, udany przy tej potrawie. Dla chętnych zamieszczę jeszcze przepis na smalec gęsi do chleba (razowego). Ale to już w innym miejscu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 771047, member: 10341"] [SIZE=10]Są w supermarketach, nawet świeże. U mnie w domu, z racji imienin, to tradycja. Mogłam podać danie z gęsi bardziej wykwintne, z jabłkami, śliwkami albo rodzynkami lub też nadzieniem pasztetowym, ale nasiąknięte gęsią ziemniaki, choć niezbyt lekko strawne, są bardzo aromatyczne i oszczędzają czas[/SIZE] przygotowania obiadu. Kapusta do gęsi podana w "Zielono mi". Do jej duszenia radzę użyć łyżki smalcu gęsiego, to taki szlif kulinarny, udany przy tej potrawie. Dla chętnych zamieszczę jeszcze przepis na smalec gęsi do chleba (razowego). Ale to już w innym miejscu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gęś po gospodarsku*
Top
Bottom