Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gęsia szyja faszerowana*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 902232" data-attributes="member: 2354"><p>Musze jeszcze dodac kilka slow. Ludzie robia pomylki i nie slyszalam, zeby ktos byl wolny od nich. Chce przeprosic tych, ktorzy zle mnie zrozumieli na skutek mojego blednego wpisu, nie zdawalam sobie sprawy, ze to bedzie odebrane inaczej, niz ja myslalam. Jednak, jesli ktos tak wnikliwie czytuje wszystkie moje posty we wszystkich dzialach, to MUSIAL zauwazyc, ze podajac przepisy nie moje - zawsze podaje zrodlo czy autora, nawet, jesli w przypadku plagiatu byloby to trudne do udowodnienia mi. Niekoniecznie wszyscy znaja wszystkich autorow przepisow i mozna sie &quot;podlozyc&quot; pod kogos, co niektorzy czesto czynia i co bylo wielokrotnie udowodnione w roznych miejscach, takze na tym forum w watku kradzione przepisy lub zdjecia. Dlaczego mialabym sie podpisywac pod czyims jednym przepisem, jesli zawsze podaje zrodlo? Takze ktos musial zauwazyc moje problemy z technika komputerowa, o czym pisalam przy okazji - dyskusja - a zamieszczanie przepisu. Trudno, nie wszyscy maja do wszystkiego talent, to czy trzeba odrazu kamienowac i posadzac o niewlasciwosc? Sa tacy, co sadza wg. siebie i dlatego innych posadzaja.</p><p>Mozna spokojnie zapytac, a mozna opluwac - wg. wyboru. Nie zamierzam ciagle sie usprawiedliwac z niezamierzonych pomylek ale tez nie zycze sobie kopania mnie kiedy sie komus podoba. Czasem wpada sie w dolki, ktore sie pod kims kopie. Nikt nie lubi pieniaczy i nikomu to nie sprawia przyjemnosci oprocz samych pieniaczy, z czego sobie niestety nie zdaja sprawy. Przykre jest zycie w realu z pieniaczami ale tez i na necie i prosze wziac to pod rozwage, choc to i tak jak groch o sciane. Nie zamierzam tez dyskutowac z kims, kto mnie poniza bez powodu, choc napewnop sie odezwie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 902232, member: 2354"] Musze jeszcze dodac kilka slow. Ludzie robia pomylki i nie slyszalam, zeby ktos byl wolny od nich. Chce przeprosic tych, ktorzy zle mnie zrozumieli na skutek mojego blednego wpisu, nie zdawalam sobie sprawy, ze to bedzie odebrane inaczej, niz ja myslalam. Jednak, jesli ktos tak wnikliwie czytuje wszystkie moje posty we wszystkich dzialach, to MUSIAL zauwazyc, ze podajac przepisy nie moje - zawsze podaje zrodlo czy autora, nawet, jesli w przypadku plagiatu byloby to trudne do udowodnienia mi. Niekoniecznie wszyscy znaja wszystkich autorow przepisow i mozna sie "podlozyc" pod kogos, co niektorzy czesto czynia i co bylo wielokrotnie udowodnione w roznych miejscach, takze na tym forum w watku kradzione przepisy lub zdjecia. Dlaczego mialabym sie podpisywac pod czyims jednym przepisem, jesli zawsze podaje zrodlo? Takze ktos musial zauwazyc moje problemy z technika komputerowa, o czym pisalam przy okazji - dyskusja - a zamieszczanie przepisu. Trudno, nie wszyscy maja do wszystkiego talent, to czy trzeba odrazu kamienowac i posadzac o niewlasciwosc? Sa tacy, co sadza wg. siebie i dlatego innych posadzaja. Mozna spokojnie zapytac, a mozna opluwac - wg. wyboru. Nie zamierzam ciagle sie usprawiedliwac z niezamierzonych pomylek ale tez nie zycze sobie kopania mnie kiedy sie komus podoba. Czasem wpada sie w dolki, ktore sie pod kims kopie. Nikt nie lubi pieniaczy i nikomu to nie sprawia przyjemnosci oprocz samych pieniaczy, z czego sobie niestety nie zdaja sprawy. Przykre jest zycie w realu z pieniaczami ale tez i na necie i prosze wziac to pod rozwage, choc to i tak jak groch o sciane. Nie zamierzam tez dyskutowac z kims, kto mnie poniza bez powodu, choc napewnop sie odezwie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Gęsia szyja faszerowana*
Top
Bottom