Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
glazurowany kurczak klonowy z karmelizowana gruszka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 861408" data-attributes="member: 59"><p>Skora trzyma. Bez nie probowalam. </p><p>Uzywam gruszek barlet podobnych do klapsy, zielono-zoltych. Skora nie jest tragiczna, a ostatecznie mozna ja odkroic na talerzu. </p><p></p><p>Znalazlam podobny przepis jesli chodzi o kure. Kurczak powinien byc rumiany i blyszczacy z ciemnymi plamkami podpieczonej cebuli <a href="http://onewholeclove.typepad.com/one_whole_clove/images/mapleglazed_chicken_2_1" target="_blank">http://onewholeclove.typepad.com/one_whole...zed_chicken_2_1</a></p><p>Gruszka tez jest blyszczaca i ciensze brzegi sa mocno przypieczone.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 861408, member: 59"] Skora trzyma. Bez nie probowalam. Uzywam gruszek barlet podobnych do klapsy, zielono-zoltych. Skora nie jest tragiczna, a ostatecznie mozna ja odkroic na talerzu. Znalazlam podobny przepis jesli chodzi o kure. Kurczak powinien byc rumiany i blyszczacy z ciemnymi plamkami podpieczonej cebuli [URL="http://onewholeclove.typepad.com/one_whole_clove/images/mapleglazed_chicken_2_1"]http://onewholeclove.typepad.com/one_whole...zed_chicken_2_1[/URL] Gruszka tez jest blyszczaca i ciensze brzegi sa mocno przypieczone. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
glazurowany kurczak klonowy z karmelizowana gruszka
Top
Bottom