Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Gnocchi di patate fatti in casa con pomodorini e zenzero
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1653657" data-attributes="member: 140"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 26px"><strong>Kopytka z sosem pomidorowym </strong></span></span><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p> <span style="font-size: 26px">[ATTACH=full]98400[/ATTACH]</span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px">2 ząbki czosnku</span></p><p><span style="font-size: 26px">10 cm korzenia imbiru</span></p><p><span style="font-size: 26px">0,5 kg pomidorów</span></p><p><span style="font-size: 26px">1 papryka chili</span></p><p><span style="font-size: 26px">1 kg kopytek</span></p><p><span style="font-size: 26px">bazylia i sól</span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px">1.Na rozgrzany olej dodajemy ząbki czasnku, pokrojony w krązki imbir oraz chili. Podsmażamy by wydobyć aromat, następnie czosnek , imbir i chili wyrzucamy.</span></p><p><span style="font-size: 26px">2.Pomidory ze skórką i pestkami kroimy w większą kostkę. Dodajemy do tłuszczu, solimy i delikatnie 4 minuty dusimy.</span></p><p><span style="font-size: 26px">3.W między czasie gotujemy kopytka, które następnie mieszamy z pomidorami. Na koniec dodajemy świeżą bazylię</span></p><p></p><p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=OXo8J0Z3WkQ" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=OXo8J0Z3WkQ</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1653657, member: 140"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=14][B]Kopytka z sosem pomidorowym [/B][/SIZE][/FONT][SIZE=14] [ATTACH=full]98400[/ATTACH] 2 ząbki czosnku 10 cm korzenia imbiru 0,5 kg pomidorów 1 papryka chili 1 kg kopytek bazylia i sól 1.Na rozgrzany olej dodajemy ząbki czasnku, pokrojony w krązki imbir oraz chili. Podsmażamy by wydobyć aromat, następnie czosnek , imbir i chili wyrzucamy. 2.Pomidory ze skórką i pestkami kroimy w większą kostkę. Dodajemy do tłuszczu, solimy i delikatnie 4 minuty dusimy. 3.W między czasie gotujemy kopytka, które następnie mieszamy z pomidorami. Na koniec dodajemy świeżą bazylię[/SIZE] [URL="https://www.youtube.com/watch?v=OXo8J0Z3WkQ"]https://www.youtube.com/watch?v=OXo8J0Z3WkQ[/URL][B][/B] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Gnocchi di patate fatti in casa con pomodorini e zenzero
Top
Bottom