- Wrz 17, 2004
- 44,979
- 6
- 0
Super szybkie, jesli ma sie gotowe kopytka.
gnocchi
10 lisci szalwi
1/2 szkl masla
1/4 lyzeczki pieprzu
1/4 szklanki farfocli parmezanu (starty ale nie na proszek - na grubej tarce)
Gnocchi ugotowac i trzymac cieple.
4 liscie posiekac. Na patelni na srednim ogniu rozpuscic maslo, dodac szalwie (wszystko), pieprz i smazyc do wydobycie aromatu okolo minuty.
Polac gnocchi, zamieszac, zeby wszystkie utytlaly sie w sosie.
Posypac parmezanem.
gnocchi
10 lisci szalwi
1/2 szkl masla
1/4 lyzeczki pieprzu
1/4 szklanki farfocli parmezanu (starty ale nie na proszek - na grubej tarce)
Gnocchi ugotowac i trzymac cieple.
4 liscie posiekac. Na patelni na srednim ogniu rozpuscic maslo, dodac szalwie (wszystko), pieprz i smazyc do wydobycie aromatu okolo minuty.
Polac gnocchi, zamieszac, zeby wszystkie utytlaly sie w sosie.
Posypac parmezanem.
Ostatnią edycję dokonał moderator: