Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Gołąbki Maryny*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="gracha" data-source="post: 1250749" data-attributes="member: 1585"><p>Właśnie mam ochotę na gołąbki i nawet mam już mięso (łopatkę). Zwykle wsypuję suchy ryż, chyba, że jest to młoda kapusta, wtedy podgotowany. No i nie robię sosu pomidorowego, chyba trauma po stołówkach. Układanie na stojąco jest ciekawe ale - po 1 - te z mniejszych liści nie zawsze są stabilne i nie wiem czy chciałyby stać bez rozwalania, po 2 - jak się wyjmie kilka z garnka czy reszta się nie kładzie? Moja mama jeszcze przed włożeniem do garnka obsmażała je na patelni. A ja wzorem znajomej do mięsa dodaję trochę potarkowanych warzyw (marchew,pietruszka, seler) i podsmażonych na masełku. Aż mi ślinka już na nie leci.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gracha, post: 1250749, member: 1585"] Właśnie mam ochotę na gołąbki i nawet mam już mięso (łopatkę). Zwykle wsypuję suchy ryż, chyba, że jest to młoda kapusta, wtedy podgotowany. No i nie robię sosu pomidorowego, chyba trauma po stołówkach. Układanie na stojąco jest ciekawe ale - po 1 - te z mniejszych liści nie zawsze są stabilne i nie wiem czy chciałyby stać bez rozwalania, po 2 - jak się wyjmie kilka z garnka czy reszta się nie kładzie? Moja mama jeszcze przed włożeniem do garnka obsmażała je na patelni. A ja wzorem znajomej do mięsa dodaję trochę potarkowanych warzyw (marchew,pietruszka, seler) i podsmażonych na masełku. Aż mi ślinka już na nie leci. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Gołąbki Maryny*
Top
Bottom