Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Gołąbki Maryny*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Ewenny" data-source="post: 1368690" data-attributes="member: 19400"><p>my lubimy kapustę włoską na gołąbki</p><p>dzień wcześniej zamawiam w jarzyniku największą kapustę i zwykle taką mi przywożą</p><p>rozmiękczam liście w mikrofali </p><p>przez 3 minuty gotuję na 650W po 4 liście</p><p>zwijanie idzie błyskawicznie</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ewenny, post: 1368690, member: 19400"] my lubimy kapustę włoską na gołąbki dzień wcześniej zamawiam w jarzyniku największą kapustę i zwykle taką mi przywożą rozmiękczam liście w mikrofali przez 3 minuty gotuję na 650W po 4 liście zwijanie idzie błyskawicznie [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Gołąbki Maryny*
Top
Bottom