Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Gołąbki Maryny*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Maria z Łeby" data-source="post: 781954" data-attributes="member: 2941"><p>Maryna, jak długooo  żyję nie wpadłam na pomysł, aby tak układać głąbki - podoba mi się.</p><p>Zwijam tak jak Ty (uprzednio usuwając gruby nerw),  daję ziele angielskie  i liście  laurowe, a farsz nakładam łyżką, sos na wywarze z gołąbków. Następne gołąbki  ułożę  wg.Twojego sposobu .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maria z Łeby, post: 781954, member: 2941"] Maryna, jak długooo żyję nie wpadłam na pomysł, aby tak układać głąbki - podoba mi się. Zwijam tak jak Ty (uprzednio usuwając gruby nerw), daję ziele angielskie i liście laurowe, a farsz nakładam łyżką, sos na wywarze z gołąbków. Następne gołąbki ułożę wg.Twojego sposobu . [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Gołąbki Maryny*
Top
Bottom