Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Gołąbki z grochem ,ryżem i pieczarkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 773478" data-attributes="member: 592"><p>Carbo najczęściej używam grochu żółtego ,suchego takiego w połówkach bo szybko się gotuje ,ale czasami jest on tez koloru zielonego</p><p>A czasami też jest suchy zwykły groch w ziarnach ,ale ten trzeba namoczyć ,wodę odlać i gotować w świeżej</p><p>Carbo , tak te liście są jakby chwile gotowane ,nie długo ,kila chwil -napisałam sparzyć a jednak to jest takie chwilowe gotowanie</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 773478, member: 592"] Carbo najczęściej używam grochu żółtego ,suchego takiego w połówkach bo szybko się gotuje ,ale czasami jest on tez koloru zielonego A czasami też jest suchy zwykły groch w ziarnach ,ale ten trzeba namoczyć ,wodę odlać i gotować w świeżej Carbo , tak te liście są jakby chwile gotowane ,nie długo ,kila chwil -napisałam sparzyć a jednak to jest takie chwilowe gotowanie [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Gołąbki z grochem ,ryżem i pieczarkami
Top
Bottom