Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Gołąbki z ryby*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1284635" data-attributes="member: 140"><p>Dodałem 300 g suchego ryżu. </p><p>Co do łososia , to smak jest bardzo minimalny (następnym razem dodam go trochę więcej, bo jednak chciałbym jego bardziej wyrazisty smak). </p><p>W orginalnym przepisie ryba została zmielona , ja ją tylko pokroiłem w kawałki - i chyba dobrze zrobiłem.</p><p>Nie chcę tego przepisu zachwalać, (bo ja swoje już wiem) , ale jeszcze raz napiszę że jest genialny.</p><p> Tak sobie myślę, że im ryba tłustsza tym chyba gołąbki lepsze.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1284635, member: 140"] Dodałem 300 g suchego ryżu. Co do łososia , to smak jest bardzo minimalny (następnym razem dodam go trochę więcej, bo jednak chciałbym jego bardziej wyrazisty smak). W orginalnym przepisie ryba została zmielona , ja ją tylko pokroiłem w kawałki - i chyba dobrze zrobiłem. Nie chcę tego przepisu zachwalać, (bo ja swoje już wiem) , ale jeszcze raz napiszę że jest genialny. Tak sobie myślę, że im ryba tłustsza tym chyba gołąbki lepsze. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Gołąbki z ryby*
Top
Bottom