Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Gołąbki z żurkiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1622203" data-attributes="member: 140"><p>Przy tej masie mięsa i ryżu to te jajka prawie nic nie znaczą, ale taki mam przepis. Tak samo ginie smak koperku. Jednakże są te gołąbki odrobinę delikatniejsze, a jeszcze na wiosnę, kiedy mamy młodą kapustę. Wszystko się sumuje. Co ja będę zresztą pisał. Spróbujcie sami.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1622203, member: 140"] Przy tej masie mięsa i ryżu to te jajka prawie nic nie znaczą, ale taki mam przepis. Tak samo ginie smak koperku. Jednakże są te gołąbki odrobinę delikatniejsze, a jeszcze na wiosnę, kiedy mamy młodą kapustę. Wszystko się sumuje. Co ja będę zresztą pisał. Spróbujcie sami. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Gołąbki z żurkiem
Top
Bottom