Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
golonka faszerowana peklowana*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 1516799" data-attributes="member: 90"><p>Właśnie szykowałam golonkę do marynaty i przypomniało mi się, że kiedyś obiecałam fotki z trybowania, właściwie to nic takiego, ale może komuś się przyda;</p><p></p><p>oczywiście zaczynam od tej grubej strony:</p><p>[ATTACH=full]88384[/ATTACH]</p><p></p><p>małym, ostrym nożem podcinam mięso przy samej kości:</p><p>[ATTACH=full]88385[/ATTACH]</p><p></p><p>i tak pomalutku, pomalutku aż do samego końca: </p><p>[ATTACH=full]88383[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>tym razem jakaś mała ta kość była, chyba ją za wysoko uciachali w rzeźni:</p><p>[ATTACH=full]88386[/ATTACH]</p><p></p><p>no i gotowa-kość będzie na zupę, a mięso pójdzie do marynaty:</p><p>[ATTACH=full]88387[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 1516799, member: 90"] Właśnie szykowałam golonkę do marynaty i przypomniało mi się, że kiedyś obiecałam fotki z trybowania, właściwie to nic takiego, ale może komuś się przyda; oczywiście zaczynam od tej grubej strony: [ATTACH=full]88384[/ATTACH] małym, ostrym nożem podcinam mięso przy samej kości: [ATTACH=full]88385[/ATTACH] i tak pomalutku, pomalutku aż do samego końca: [ATTACH=full]88383[/ATTACH] tym razem jakaś mała ta kość była, chyba ją za wysoko uciachali w rzeźni: [ATTACH=full]88386[/ATTACH] no i gotowa-kość będzie na zupę, a mięso pójdzie do marynaty: [ATTACH=full]88387[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
golonka faszerowana peklowana*
Top
Bottom