Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
golonka faszerowana peklowana*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tymiankowa" data-source="post: 1518366" data-attributes="member: 40472"><p>Jestem w trakcie robienia tej golonki i mam wrażenie że</p><p>rękaw zaraz wybuchnie. Jak wkładałam do garnka było </p><p>sporo luzu, a teraz zrobiły się z tego ogromne balony</p><p>wypełniające szczelnie garnki, i tylko czekam na wystrzał.</p><p>Czy ktoś też tak miał? I jak to się skończyło?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tymiankowa, post: 1518366, member: 40472"] Jestem w trakcie robienia tej golonki i mam wrażenie że rękaw zaraz wybuchnie. Jak wkładałam do garnka było sporo luzu, a teraz zrobiły się z tego ogromne balony wypełniające szczelnie garnki, i tylko czekam na wystrzał. Czy ktoś też tak miał? I jak to się skończyło? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
golonka faszerowana peklowana*
Top
Bottom