Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Gorąca świąteczna przystawka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1598068" data-attributes="member: 10341"><p>Podczas gotowania zupy grzybowej lub kapusty z grzybami, najpierw gotujemy grzyby osobno przez jakiś czas, Wyjmujemy potrzebne nam np. do kapustyt grzyby, a resztę gotujemy dalej. Do gotowania wybieramy grzyby o całych, nie pokruszonych kapeluszach. Ugotowane kapeolusze oprószamy lekko soloą, panierujemy mąką i smażymy na świeżym maśle z obu stron na złoty kolor. Uwazać zeby zbytnio nie przyru7mienić. Podajemy jako przystawkę, gorace. Mnie smnakują z odrobiną sosu tatarskiego, a mojej rodzinie z chcranem. Same, bez dodatków, też są doskonałe.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1598068, member: 10341"] Podczas gotowania zupy grzybowej lub kapusty z grzybami, najpierw gotujemy grzyby osobno przez jakiś czas, Wyjmujemy potrzebne nam np. do kapustyt grzyby, a resztę gotujemy dalej. Do gotowania wybieramy grzyby o całych, nie pokruszonych kapeluszach. Ugotowane kapeolusze oprószamy lekko soloą, panierujemy mąką i smażymy na świeżym maśle z obu stron na złoty kolor. Uwazać zeby zbytnio nie przyru7mienić. Podajemy jako przystawkę, gorace. Mnie smnakują z odrobiną sosu tatarskiego, a mojej rodzinie z chcranem. Same, bez dodatków, też są doskonałe. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Gorąca świąteczna przystawka
Top
Bottom