Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Granita arbuzowa (lub z melona)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 492798" data-attributes="member: 59"><p>800g arbuza</p><p>1 lyzka cukru pudru</p><p>1 lyzeczka soku z cytryny</p><p></p><p>Arbuza oczyscic i pokroic na male kawalki. Zmiksowac w malakserze z cytryna i cukrem. </p><p>Przelozyc do pojemnika, przykryc i wstawic do zamrazalnika na 2 godziny mieszajac od czasu do czasu. </p><p>Po tym czasie, kiedy czesciowo zamarznie jeszcze raz zmiksowac do calkowitego rozkruszenia. </p><p>Wlozyc z powrotem do pojemnika i mrozic 3 godziny. </p><p></p><p>Wyjac do odtajania 10 min przed podaniem. Skrobac lyzka tak, by uzyskac cos podobnego w konsystencji sniegu, podawac bardzo szybko przybrane owocami. </p><p></p><p>doskonale na upaly</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 492798, member: 59"] 800g arbuza 1 lyzka cukru pudru 1 lyzeczka soku z cytryny Arbuza oczyscic i pokroic na male kawalki. Zmiksowac w malakserze z cytryna i cukrem. Przelozyc do pojemnika, przykryc i wstawic do zamrazalnika na 2 godziny mieszajac od czasu do czasu. Po tym czasie, kiedy czesciowo zamarznie jeszcze raz zmiksowac do calkowitego rozkruszenia. Wlozyc z powrotem do pojemnika i mrozic 3 godziny. Wyjac do odtajania 10 min przed podaniem. Skrobac lyzka tak, by uzyskac cos podobnego w konsystencji sniegu, podawac bardzo szybko przybrane owocami. doskonale na upaly [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Granita arbuzowa (lub z melona)
Top
Bottom